Eenzaamheid: De Vogelwachter van Amersfoort - de Senioor

Informatie over activiteiten
voor senioren in Amersfoort e.o.
Ga naar de inhoud
De Vogelwachter van Amersfoort
brengt mensen bij elkaar.Eenzaamheid
Een steeds groter wordend probleem in onze samenleving. Ook in Amersfoort. Vooral steeds meer ouderen voelen zich eenzaam. Mensen hebben behoefte aan contact, warmte en ontmoeting.

De Vogelwachter van Amersfoort brengt mensen bij elkaar.
In een gezonde omgeving. Dat doen wij door leuke activiteiten op het gebied van vogels en natuur te organiseren in en rond Amersfoort. Wij nemen mensen mee op pad om samen te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Samen op zoek naar de ijsvogel in Park Randenbroek. Of spechten in Park Schothorst. Of gewoon wandelen in de stad en kijken wat er langskomt vliegen. Heerlijk!

We doen dit op een leuke, inspirerende en voor iedereen toegankelijke manier. Dus ook voor mensen die minder goed ter been zijn hebben wij mogelijkheden. Veel van onze klanten vertellen ons dat ze er enorm van genieten om samen met andere mensen op pad te gaan in de natuur.
Naast de activiteiten buiten organiseren wij lezingen en cursussen over vogels. Vooral met het mindere weer in de herfst en winter is dat erg leuk en leerzaam.De meerwaarde van onze activiteiten is dat er vaak goede contacten ontstaan tussen deelnemers. Wij horen regelmatig terug dat er zelfs blijvende contacten ontstaan tussen deelnemers. Want natuur verbindt, dat is onze ervaring. Heeft u interesse in onze activiteiten of kent u iemand die het leuk zou vinden om met anderen op pad te gaan in en rond Amersfoort? Neem dan contact op. Kijk op onze website https://degezondevogelaar.nl/amersfoort, bel ons (06-36086816) of stuur een mail met uw vraag naar adriaan@degezondevogelaar.nl. U kunt De Vogelwachter van Amersfoort ook volgen op sociale media (zie hieronder).

Met Gevleugelde Groeten,
Adriaan Sleeuwenhoek
De Vogelwachter van Amersfoort
Telefoon 06-36086816Als u wilt reageren, kunt u mailen naar het bij het betreffende artikel vermelde e-mail adres,
of indien algemeen naar: redactie@de-senioor.nl
Terug naar de inhoud