Gehandcaptenparkeerkaart - de Senioor - KBO/PCOB Amersfoort-Nijkerk

Met o.a. actuele informatie en nieuws van KBO/PCOB Amersfoort/Nijkerk
Ga naar de inhoud
Algemene informatie
Gebruikt u een
gehandicaptenparkeerkaart?Met ingang van 15 februari jl.
is er weer een NIEUWE PARKEERGIDS verkrijgbaar.

Omdat de gemeentelijke indelingen en daarmee ook de parkeerregels behoorlijk zijn veranderd (nu nog 342 gemeenten) was het dringend noodzakelijk ook de PARKEERGIDS te vernieuwen. Dat hebben we dus met grote zorgvuldigheid gedaan.
De oude gids is hiermee vervallen.

Deze nieuwe gids loopt (het betreft hier de gemeentelijke indeling) tot 01-01-2028.
Om voor u de komende 4 jaar deze PARKEERGIDS up to date te blijven houden hebben we een website www.parkerenzonderzorgen.nl geïnstalleerd. Door middel van de nieuwsbrief kunnen we u dan de komende jaren informeren over evt. wijzigingen in de regelgeving. Al met al reden genoeg om deze gids aan te gaan schaffen. Gebruikt u een gehandicaptenparkeerkaart?

Helaas hebben we ook minder goed nieuws. Door de explosieve stijging van de drukkosten, papier, inkt, lay-out en ontwerpkosten en niet vergeten de stijgende portokosten (hiervan hebben we maar een gedeelte doorberekend) hebben we de prijs enigszins aangepast.
De prijs van de gids is nu €14,95 inclusief verzendkosten en betalen na ontvangst.
Mocht u een nieuwe PARKEERGIDS willen ontvangen dan kunt u deze bestellen per mail bij: parkeergids@gmail.com Met vermelding van uw Naam, Adres, Huisnummer, Postcode en Woonplaats dan wordt de PARKEERGIDS per omgaande aan u verzonden.


Als u wilt reageren,
kunt u mailen naar het bij het betreffende artikel vermelde e-mail adres,
of indien algemeen naar: redactie@de-senioor.nl
Terug naar de inhoud