Nieuwe voorzitter KBO - de Senioor - KBO/PCOB Amersfoort-Nijkerk

Met o.a. actuele informatie en nieuws van KBO/PCOB Amersfoort/Nijkerk
Ga naar de inhoud
Van het bestuur > KBO Amersfoort/Nijkerk


Nieuwe voorzitter KBO
Kennis maken met Ans Huijbregts


Heel onverwacht heeft er zich toch een nieuwe kandidaat-voorzitter gemeld en wij zijn daar zo blij mee dat we niet kunnen wachten tot de volgende ALV om haar aan u voor te stellen.
Ans is geboren en getogen in Amersfoort en was getrouwd met Pierre Huijbregts, voormalig penningmeester van de KBO Amersfoort/Nijkerk. Ans heeft jarenlang het voorzitterschap bekleed bij diverse instellingen, samen met haar man deed ze de administratie van de begraafplaats, waar ze nu af en toe ook nog bij betrokken is. Daarbij heeft ze ook nog verschillende hobby's zoals lezen, naaien, tuinieren koken en bakken. Na het overlijden van haar man Pierre is ze even uit de roulatie geweest, ook al omdat ze vlak daarna haar heup heeft gebroken na een val. Dit is nu vier jaar geleden en inmiddels heeft ze haar leven weer opgepakt en door haar positieve instelling is ze weer helemaal terug.

Bij de laatste ALV heeft ze besloten om zich als opvolgster van de huidige voorzitter, Marion van Hees, aan te melden omdat ze zich realiseerde dat, als er niets gebeurt, het wel eens het einde kon betekenen van de KBO in Amersfoort. Ans wil zich graag inzetten om samen met de andere leden van het bestuur de zaak draaiende te houden en ze hoopt dat we met elkaar nog een mooie toekomst tegemoet gaan.
Margreeth Sjamaar


Als u wilt reageren,
kunt u mailen naar het bij het betreffende artikel vermelde e-mail adres,
of indien algemeen naar: redactie@de-senioor.nl
Terug naar de inhoud